Prijs 125.00 Euro €
Categorie Schilderijen | Klassiek
gepubliceerd datum 19/01/2019
Bekeken 308
Land Netherlands


Mooi schilderij van een kasteel aan een meer; geheel ingelegd hout. Het schilderij is gesigneerd en zit in een prachtige lijst en is 70x90cm. Tags: Schilderij, kunst, hout, mahonie, eiken, kasteel

Artikel nummer: 36128-437

Dit mooie gebruikte artikel staat te koop bij Stichting De Goede Winkel in Utrecht, een winkel voor kopers en verkopers van goede gebruikte spullen. U kunt zonder afspraak langskomen, het artikel bezichtigen en kopen in onze winkel. Goed om te weten: de helft van de opbrengst gaat naar het goede doel!

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur.
Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

Adres
Stichting De Goede Winkel
Sint Laurensdreef 33
3565 AJ Utrecht
Tel: 030-2622860

Betaling liefst met PIN

Direct bestellen en via Ideal betalen?
Ga naar onze website!

Reserveren
U kunt dit artikel ook telefonisch reserveren. Houd tijdens het gesprek het bovenstaande artikelnummer bij de hand. Na het telefoontje kunnen wij het artikel 3 uur (i.v.m. uw reistijd) voor u vasthouden.

Thuis bezorgen?
Dat kan! Wij bezorgen tot aan de eerste voordeur. Binnen Utrecht voor 20 euro, buiten Utrecht rekenen wij 1,25 euro per km (met een minimum van 20 euro).

Goede doelen
De opbrengst wordt verdeeld. De helft gaat naar de inbrenger, de andere helft gaat naar het goede doel. Met uw aankoop draagt u bij aan:
1) Leer- en werkplekken in onze winkel voor mensen met een afstand tot de
arbeidsmarkt. In De Goede Winkel wennen zij aan een werkritme en doen zij werkervaring en vakkennis op.
2) Een beter leven voor weeskinderen, want de winst gaat naar projecten voor weeskinderen in Europa.

Nieuwsgierig naar wat er nog meer in onze winkel staat? Klik op \"bekijk alle advertenties\". Of bezoek onze website voor het complete huidige aanbod en meer informatie over Stichting De Goede Winkel. Of kom gezellig langs in onze winkel in Utrecht!

Spullen over?
Bij Stichting De Goede Winkel kunt u ook zelf tweedehands spullen te koop zetten. Heeft u één of meerdere gebruikte artikelen die een tweede leven verdienen? Breng het dan naar onze winkel. Wij zetten ze te koop in de winkel, op onze website en op Marktplaats.

Is het artikel minder waard dan 25 euro? Dan gaat de gehele opbrengst naar het goede doel. Is het artikel meer waard dan 25 euro? Dan verdelen we de opbrengst 50/50: de helft voor u, de andere helft schenkt u via Stichting De Goede Winkel aan het goede doel.

Naam:


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Alfons Vermeir 1905 - 1994 Aquarel Interieur
   Alfons Vermeir 1905 - 1994 Aquarel Interieur
   Schilderijen | Klassiek - Amsterdam - Gratis

   Zeer fraaie aquarel van de vlaamse expressionist Alfons Vermeir.Interiuer van de schildergesigneerd rechtsonderAfm 29 x 23 cm    In kader 42 x 37 cmIn goede staat.Zeer kostbare aquarel dus alleen serieuze reacties.

  • Alfons Vermeir 1905 - 1994 Aquarel Interieur
   Alfons Vermeir 1905 - 1994 Aquarel Interieur
   Schilderijen | Klassiek - Amsterdam - Gratis

   Zeer fraaie aquarel van de vlaamse expressionist Alfons Vermeir.Interiuer van de schildergesigneerd rechtsonderAfm 29 x 23 cm    In kader 42 x 37 cmIn goede staat.Zeer kostbare aquarel dus alleen serieuze reacties.

  • Portret oude dame, olie op karton, gesigneerd
   Portret oude dame, olie op karton, gesigneerd
   Schilderijen | Klassiek - Haarlem - Gratis

   Portret oude dame, olie op karton, gesigneerd r.o.In oude originele lijst van kunsthandel den haag.Afm lijst 60 x 50.Zeer knap geschilderd.Richtprijs € 50,-Verzenden voor rekening koper.


   
  verkoper:


  Lokatie: utrecht - Netherlands


  Generated in 0.053039073944092 ms